Etichete: alarmă de securitate acasă, alarma cu senzor laser, alarma secur, ieșirea camera de evacuare joc, alarmă cu laser, de evacuare joc prop, deschide usa alarma, interesati de moda, escaperoom prop, de sticlă cu laser.

858.90lei
  • In stoc
  • w72603


  • Putere: 12VDC
  • Număr De Ieșire: 1
  • Numărul De Model: laser labirint
  • Armare Tip: FR-Telecomanda
  • Tipul De Conexiune: Cu fir
  • Nume De Brand: senthor
  • Kit-Ul De Configurare: Senzorul De Usa/Fereastra
  • Tipul De Alarmă: Alarma
  • Număr De Zone: 1
  • Interfață Video: No
  • Parola Tastatură: No
  • Display: No


Video de mai sus este o introducere simplu la laser, labirint, am folosit 30 de grinzi de aici(standard este de 6 grinzi),dacă aveți nevoie pentru a personaliza funcții noi, vă rugăm să ne contactați.

Note: Oglinzile sunt folosite pentru a reflecta razele laser, de exemplu: 2 lasere si 2 oglinzi va face 4 fascicule laser.

Scurtă introducere de produs(6 emițătoare laser edtion ca un exemplu):

Acest lucru este de a fi utilizat în viața reală joc de camera de evacuare

1. Aventurieri trebuie să treacă prin labirint, fără a bloca orice rază de laser, atunci ei pot apăsați butonul de deschidere usi butoane(trei butoane toți trebuie să fie apăsat) pentru a deschide ușa.În același timp, toate cu laser transmițătoare se va opri, asta înseamnă succes.

Apoi a personalului pentru a reseta întregul echipamente cu control de la distanță,următorul aventurieri pot juca.

2. Dacă aventurieri atingeți orice rază de laser, sirena de alarmă alarme, apoi ușa nu se poate deschide, acest lucru înseamnă nu,în această situație aventurieri nevoie pentru a merge înapoi și apăsați butonul de resetare(trei butoane de resetare toate trebuie să fie apăsat) pentru a juca din nou

3. Dacă aventurieri eșua joc, de control de la distanță poate fi de asemenea utilizat pentru a reseta laser labirint, dar nu este pentru aventurieri.Numai personalul poate folosi.

note: Ne-am stabilit trei butoane, atât pentru a deschide usi butoane și butoane de resetare pentru a evita bug-uri de joc.În cazul în care există doar un singur buton, dacă doar o singură persoană a merge prin labirint și apăsați deschide-usa buton, ușa se va deschide și alte persoane pot, de asemenea, a alerga departe nici ei nu trec prin ea, acesta este un bug.așa că am stabilit trei butoane, și butoanele trebuie să fie instalat în altă zonă, astfel încât cel puțin trei persoane au nevoie pentru a merge prin labirint,și apăsați butoanele, astfel încât ușa se poate deschide.Motivul este același pentru ce trei buton de resetare.

Dacă aveți orice cereri speciale, vă rugăm să ne spuneți în avans, vom personalizat pentru tine;și dacă sunteți folosind acest set pentru copii, vă rugăm să, de asemenea, spune-ne în avans, vom face procedurii de protecție pentru tine.

Acest set de produse este format din:

adaptor de alimentare

controller

transmițător laser(verde); (pls trebuie remarcat faptul că emițătoare laser este 80mw, trebuie să reaminti clienților glasul pentru a tinti la fascicule laser direct cu ochiul liber.)

receptor laser

control de la distanță

sirena de alarmă

buton

electric de blocare

Pentru acest produs, încă mai putem scădea sau crește cu laser emițătoare și oglinzi pentru tine, pls contactati-ne si spune-ne cerințele dumneavoastră, dacă aveți nevoie.

avem o nouă ediție pentru laser labirint dacă aveți nevoie pentru a varia numărul de jucători ,are 5 modul de joc(1 persoană pentru a juca; 2 persoane pentru a juca; 3 persoane pentru a juca; 4 persoane pentru a juca și de 5 persoane pentru a juca), puteți alege orice mod.dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos

Nu vă faceți griji, chiar dacă nu au prea multe cunoștințe de electrică quipments, pentru că produsele noastre sunt toate ușor să se conecteze

Dacă sunteți interesat în alte room-escape produse, pls faceți clic pe acest link

https://www.agal.ro/store/group/Real-Life-Room-Escape/231651_257496979.html

ACHIZIȚIONAREA NOTE: Înainte de a cumpăra vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.avem tehnicieni profesioniști gata să răspundă la întrebările dumneavoastră.când plasați o comandă,pls remarcă în mod clar elementul# și cantitatea de care aveți nevoie, Vom face livrarea mărfurilor de 10 zile lucrătoare de la primirea de plată.Asigurați-vă că pentru a lăsa corect adresa și numărul de telefon, astfel încât mărfurile să poată ajunge la tine.După primirea mărfurilor 1.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de produsele primite.trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea de bunuri.Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. 2.Dacă produsul primit este defect sau incorect livrate, vă rugăm să ne contactați whining 5 zile de la primirea mărfurilor și a face fotografii pentru a ne verifica.Dacă aceasta este problema noastră, ne va schimba pentru tine și ne va permite taxa de transport.Feedback-ul 1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut. 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru sau aveți orice întrebări,pls nu ezită să ne spună, Vom lucra cu tine și să încercați cele mai bune noastre de a rezolva probleme.Vă mulțumesc!


Dcomanescu
2020-12-26
5/5
Thank you.

Scrie o recenzie

Produse similare